miladinovic
Banned
Bog uvek dodje po svoje, to je jedina kazna u ovo vreme kojoj se pravedni za nepravedne nadaju...ljudi kao da su prestali olose da osudjuju i da ih salju i postavljaju gde im je mesto na marginu i na dno...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
jedan od mojih prijatelja ceka kravu od tog uvoza kad je dobije javljam utiske i slika ako bude,kaze da ih nije gledao...Uvoz junica po programu vlade je trenutno aktuelan za opstinu Sjenica. Karantin je istekao, ali Sjenica nece preuzimati grla do zavrsetka Ramazana jer im se dobit kosi sa principima... Hrana planirana za ovaj rok je potrosena, a krave se uveliko tele... Pitanje je kako ce se snaci malobrojno i nestrucno osoblje zaposljeno u karantinu sa tim telicima... (Srpska posla...- ma koje vere da je...)
Nemam iskustva sa firmom ali imam sa uvozom junica...Sta znam,nije neki kvalitet ali genetika jeste..ja sam radio sa Imlekom..Ima li neko iskusta sa firmom Taurus i nabavkom junica iz uvoza?