Spakovao stvari odoh kuci sutra mi krsna slava. 
Miris kuce,rucka,a ujutro sa dedom kuvana.
Ako neko prolazi kroz moj kraj nek navrati. 

Miris kuce,rucka,a ujutro sa dedom kuvana.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nek je sa srecom Djurdjica ja se spremam da udem kod zeninog ujaka na slavuNorth ARMY je napisao(la):Spakovao stvari odoh kuci sutra mi krsna slava.
Miris kuce,rucka,a ujutro sa dedom kuvana.Ako neko prolazi kroz moj kraj nek navrati.
![]()
Srecna slava.North ARMY je napisao(la):Spakovao stvari odoh kuci sutra mi krsna slava.
Miris kuce,rucka,a ujutro sa dedom kuvana.Ako neko prolazi kroz moj kraj nek navrati.
![]()
North ARMY je napisao(la):Spakovao stvari odoh kuci sutra mi krsna slava.
![]()
cika_jova je napisao(la):jednu prikolicu stajnjaka prodao, drugu oterao meni, trecu spremio za sutra - sve rucno![]()
ti sta radis,sta ne!savoris je napisao(la):otišao do Šida na vašar , kupio pumpu i kada sam se vratio skoro do mraka sastavljao vladimirca
uradio još nekoliko sporednih stvari na njemu
sretio onoga nesretnog mućobjena nešto se stiskao k'o neka pi...
žurio sam i nisam imao kada ni naotići
jebiga biće drugi put
Bas vala...KishRobert je napisao(la):ti sta radis,sta ne!savoris je napisao(la):otišao do Šida na vašar , kupio pumpu i kada sam se vratio skoro do mraka sastavljao vladimirca
uradio još nekoliko sporednih stvari na njemu
sretio onoga nesretnog mućobjena nešto se stiskao k'o neka pi...
žurio sam i nisam imao kada ni naotići
jebiga biće drugi put
al' taj vladimirac k'o kurva,vecito je rasklopljen!