Šta ste radili danas?Sedmi deo...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja u sumu nekakvu grabovinu za ogrev praviti ima 30-tak metara a ziva tanjez na osnovu ovog drveta ali zato goriiii kao benzin.Sutra kidati stajnjak iz farme ispod ovaca ekipa ceka spremna,ovaj put jare se pece i rakija kruska,jabuka i sljiva se pijucka.Ima jedno 50 prikolica.Kad cu na godisnji majku mu? malo mi odmora treba ma kad padne snjeg.Utorak za Rijeku opet,sreda po drva u sumu,cetvrtak,petak stajnjaka po livadi razbacivati,subota tehnicki na zeninu autu,Nedelja kod kolege lajtunzi mu popuvcali na autu pa rucnom koci itd.ma svaki dan programiran kao komp.ako nebude nesto prece.

bio u basaid na vasar,obozavam tamo da idem.sreo zonacile-ta( :cao:) posle svratio do kiraja da se upoznamo :cao: i sad nedelja,rucak,odmor....

Otisao na pijacu razgledao starudije i izgleda da ljudi hoce od krsa da se obogate. Lik prodaje osovinu sa felugama i gumama te trazi 400 km kaze to vam je od prikolice nosivosti 3t. nebude mi tesko malo se uprljati i rastaviti da vidim kakvi su lezajevi unutra i vide cuda mozda moze nositi 500 kg a 3t :nono:. Ko se razumije zna sta nose lezajevi oznake 6205 i to znaci i unutrasnji i vanjski, kad je skontao da sam ga provalio kaze daj 100 km i posao pogodjen, ipak nisam imao srca da se odvojim od tih sredstava za tako losu stvar.

Dobar ovaj studentski zivot oslobodjen sam spavanja,nedeljnog rucka i drugih gluposti... :D :D

Sta cu kuvam rucak supu iz kesice i samo ne znam sta cu kasnije da li sendvic ili pecena jaja. :sta:

North ARMY je napisao(la):
Dobar ovaj studentski zivot oslobodjen sam spavanja,nedeljnog rucka i drugih gluposti... :D :D

Sta cu kuvam rucak supu iz kesice i samo ne znam sta cu kasnije da li sendvic ili pecena jaja. :sta:

Sendvic sa pecenim jajima! :haha: :haha: :haha: :D

celale me musterije ispred sevisa ..morao sam da odem da im uzmem pare a oni da odu zadovoljni :D :cao:
Post je spojen: [time]1289744469[/time]

Iskoristio lep dan za oranje.
294t7gx.jpg

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh