Šta ste radili danas?Sedmi deo...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Spakovao stvari odoh kuci sutra mi krsna slava. :cool:

Miris kuce,rucka,a ujutro sa dedom kuvana. :ppozdrav: Ako neko prolazi kroz moj kraj nek navrati. :cao:

North ARMY je napisao(la):

Miris kuce,rucka,a ujutro sa dedom kuvana. :ppozdrav: Ako neko prolazi kroz moj kraj nek navrati. :cao:
Srecna slava. :ppozdrav:
Post je spojen: [time]1289842055[/time]

pre podne frezerovo posle podne drljao i brao sve usluga poginuo od prekacinjanja

North ARMY je napisao(la):

Vidi kako smo mi Sremci sinhronizovani, ceo kraj slavi istu slavu. Ko zamezi prasence kod bate N.A. neka izvoli na repete kod mene. :ppozdrav:

cika_jova je napisao(la):
jednu prikolicu stajnjaka prodao, drugu oterao meni, trecu spremio za sutra - sve rucno :zli:

To je prava stvar da covek ne zarda. Malo da razdrma misice.

@ Lalo ti vec pooro po banata.

da, da , a sutra da se otera i rucno razbaca u stilu prikolice za stajnjak i povratna tura iz sume drva jer promena posla odmara :zli:

otišao do Šida na vašar , kupio pumpu i kada sam se vratio skoro do mraka sastavljao vladimirca
uradio još nekoliko sporednih stvari na njemu

sretio onoga nesretnog mućobjena nešto se stiskao k'o neka pi...
žurio sam i nisam imao kada ni na :ppozdrav: otići ::lose:: jebiga biće drugi put

Rasturao NPK 20:20:0 da zaorem,skinuo motor sa elevatora,posle oko stoke......
Sutra na tarupanje kukuruzista.(nije uvek mogao TUCANO ::namigivanje:spavam: :cao:

Radio u firmi 10 sati, kao i unazad dva meseca i unapred ko zna još koliko dugo.

savoris je napisao(la):
otišao do Šida na vašar , kupio pumpu i kada sam se vratio skoro do mraka sastavljao vladimirca

žurio sam i nisam imao kada ni na :ppozdrav: otići ::lose:: jebiga biće drugi put
ti sta radis,sta ne!
al' taj vladimirac k'o kurva,vecito je rasklopljen!

KishRobert je napisao(la):
savoris je napisao(la):

ti sta radis,sta ne!
al' taj vladimirac k'o kurva,vecito je rasklopljen!
Bas vala... :haha: :haha:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh