Šta ste radili danas?Sedmi deo...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Skidao paucinu,usisavao,cistio prasinu...
Ko mi kriv kad pravim sve po dvoje,zena nemoze da stigne sve,a nemam pare za kucnu pomocnicu :haha:

Nikola.KV je napisao(la):
Skidao paucinu,usisavao,cistio prasinu...
Ko mi kriv kad pravim sve po dvoje,zena nemoze da stigne sve,a nemam pare za kucnu pomocnicu :haha:
I ja sam to sve radio dok nisu porasli - pravi momci.Sad supruga nema izgovora pa ona brise i ostalo :ppozdrav:

Danas bas nista, ustao prilicno kasno posto sam kuci stigao kasno iz grada oko podneva iskoristio lepo vreme pa seo na motor vozio se, posle toga dosli teta i teca u goste to je to za danas :ppozdrav:

ujutru isao na pijacu,prodavao kukuruze a posle tarupirao kuruzovinu!uzeo jednu njivu u arendu pa prethodni vlasnik visoko ostavljao stabljike pa sam tarupirao!

Znaš kako kaže majstor Života: "ac pumpu su izmislili trgovci da bi uzimali lovu sirotinji". :haha:

jutros malo procunjao po jednoj pijaci
pa malo cunjao oko kuće kao gluvo krme
pa rasklopio vladimirca , skinuo mu uljnu pumpu

Danas sam se prekrstio i posle podne okrunio nesto vise od 3 kj kukuruza pa posle isao da probam plug koji sam spremio za prodaju. Ovo sto sam orao i nije tako tvrdo kako sam se ja nadao.

Dana kao po obicaji PRVO UJUTRU ZOVEM RUDNIK KOVIN oceo je pre par dana sa eksplatacijom i gospodja mi kulturno kaze da za mene nece biti u naredne 3 sedmice :zli: :zli: :zli: onda zovem mlin koji mi duguje robu i nikako nemogu da dobijem vezu.
Spremim kante za naftu odem na pumpu i usput svratim do mlina i oni se smiluju i odobre mi robu :D
Vratimse kuci po kombi i usput mi kolega javi da u S.Palanci ima na stovaristu Kolubarski ugalj po ceni
od 4800din :zli: :zli: I padne dogovor za 2 ture , natovarim brasno iz mlina dodjem kuci uzmem kamion iiiii iiiiii evo sad stigo , nit jeo nit pio

Danas jedan od najlepših dana, mada sam se svojski naradio. Prvo izvejali i izneli zrna od berbe, pa oprali i garažirali prikolice, oprali i garažirali kombajn, posle pravio red po šupama

Danas uzeo ujakov traktor pošto mi je vladimirac u kvaru poprskao maline i voćnjak, zaštitio mlade šljive i izvukao malo drva, za danas dosta....

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh