Šta ste radili danas?Sedmi deo...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Danas opet drva ... sutra idem po lekarsko posto mi prethodno isteklo pa da zavrsim casove... mislio sam da vazi vise lekarsko al jbg :\

Obavio rucak sa rodbinom,pa za NS da u 5 stignem na vezbe :udri: :udri:
Sad cekam ovu rodbinu najuzu sa kojima studiram,pa da :spavam: :spavam: treba uciti od 4 ujutro. :zli: :zli: :zli:

Lala iz Banata je napisao(la):
IMT-550 je napisao(la):
Lala iz Banata je napisao(la):
Orao neku slatinjavu zemlju, tesko u tri... :udri:
Samo se zalis a sta bi bilo da si ove godine orao sa 820 i Vogelom , da nije tu ''veliki rus'' da vadi situaciju na bolje.........ccccccccc..... :haha: :haha: :haha: :ppozdrav:
Ore i 820 sa vogelom...
Al Koja nekuka ko ti........ :haha:

prelezao celi dan nisam bio dobre volje ..ovih dana se spremam da odem do javnog tuzioca da mu ocitam ,,OCE NAS,,,nemam vise zivaca nije ..nasao za shodno da okrivi pojedince a napravili krivicno delo za malo da najebem i sada nikomnista ... e nece da moze

crni gruja je napisao(la):
prelezao celi dan nisam bio dobre volje ..ovih dana se spremam da odem do javnog tuzioca da mu ocitam ,,OCE NAS,,,nemam vise zivaca nije ..nasao za shodno da okrivi pojedince a napravili krivicno delo za malo da najebem i sada nikomnista ... e nece da moze

a šta si skrivio crni grujo :haha:

nisam skrivio nista ..drugar ..falsifikovao pecat i potpis uzeo 20.000 evra a mene stavio ko jemca njemu ce da se sudi aova riba sto mu je dala pare ..nije ni gledala dokumentaciju i satro nju ne moze da okrivi ... stiti je pravilnik banke nije valjda ...
Post je spojen: [time]1289946910[/time]

u jeboote ::lose::
ma nema na šta sve (ne)ljudi nisu spremni :udri:

i u mom kraju je bilo dosta tih problema gdje su službenici bili umiješani u krivotvorenje dokumenata kada su u pitanju krediti i pare

@Rale 83
ma nisam ni znao ni kada ni gde je podigao... doslo bi do blokade firme ..potrazivali da mi oduzimaju imovinu .. ma kroz sta sam sve prosao .. daleko bilo .. i sada pravilnik banke stiti radnika .. nije valjda ..okrivice samo ovog falsifikatora .. nije da moze.. moram da osude i banku.......

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh