Šta ste radili danas?Sedmi deo...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
spremo hranu za svinje sutra svecari a posle podne isao da probam orati za repu ide dosya solidno kako je mokro i ugazeno

Избацио још једну приколицу са траке.
25fku2t.jpg

@ Саворис, skoro do mraka sastavljao vladimirca
uradio još nekoliko sporednih stvari na njemu . нисам знао да постоји трактор на склапање, расклопиш, спакујеш у кофер па на њиву, склопиш поореш па поново расклопиш...

samo se vi smejte , moj vladimirac radi svaki božji dan ::namigivanje:: on zaradi i sebi i meni da mi se isplati svake godine raditi generalku ::novac::
bitno je da ima dijelova i da nisu skupi , kod kolega koji voze neke zapadnjake stoje traktori po mjesec dana čekajući dio koji plate kao ja pola traktora :cao:
a ja samo tjeram dalje , popravku nijednu nisam čekao više od 24 sata , znači od momenta kvara do sledećeg izlaska na teren

ipak nas trojica tjeramo moga vladimirca , bukvalno nema dana kada nije radio :D

savoris je napisao(la):
samo se vi smejte , moj vladimirac radi svaki božji dan ::namigivanje:: on zaradi i sebi i meni da mi se isplati svake godine raditi generalku ::novac::
bitno je da ima dijelova i da nisu skupi , kod kolega koji voze neke zapadnjake stoje traktori po mjesec dana čekajući dio koji plate kao ja pola traktora :cao:
a ja samo tjeram dalje , popravku nijednu nisam čekao više od 24 sata , znači od momenta kvara do sledećeg izlaska na teren

ipak nas trojica tjeramo moga vladimirca , bukvalno nema dana kada nije radio :D
Cika Savo @savoris jelstvarno mozes da ga spakujes u koferce i na njivi ponovo da ga sastavis

evp i ja sada došaio sa folklora

eeee , šipak kola i kisela , sada pijem samo čajeve u nenormalnim količinama :zli:
neki pijesak šeta po meni , od bubrega je krenuo , gdje će završiti vidjeće se :kisa: :haha:

Opet odosmo u of
Stalan fizicki napor , zurba , stres jednom recju borba za opstanak (vreme u kojem zivimo i gajimo decu i nismo bas mi birali) rezultira nedovoljnim unoskom tecnosti u organizam a cesto hrane .
Litaripo kisele mi traje 3 dana oranja a preporucljivo je min 2 litra tecnosti dnevno unositi u organizam
neznam sta reci jos kad sve znamo , al moramo ici dalje
Post je spojen: [time]1289836310[/time]

Igor578 je napisao(la):
Juče 15.11. 2010 leta gospodnjeg mi se porodila tetka Dobio sam sestru 3350g i 51cm.....zato i nisam bio toliko na forumu....danas slavlje :ppozdrav: :ppozdrav: :ppozdrav: :ppozdrav:

nek je sa srecom... :ppozdrav: :ppozdrav:

inace danas pravio hranu za svinje i sadio sljive... ::namigivanje::

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh