kombajner
Član
Bili u sumi ceo dan drva, sutra opet!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Cika Savo @savoris jelstvarno mozes da ga spakujes u koferce i na njivi ponovo da ga sastavissavoris je napisao(la):samo se vi smejte , moj vladimirac radi svaki božji dan on zaradi i sebi i meni da mi se isplati svake godine raditi generalku
bitno je da ima dijelova i da nisu skupi , kod kolega koji voze neke zapadnjake stoje traktori po mjesec dana čekajući dio koji plate kao ja pola traktora
a ja samo tjeram dalje , popravku nijednu nisam čekao više od 24 sata , znači od momenta kvara do sledećeg izlaska na teren
ipak nas trojica tjeramo moga vladimirca , bukvalno nema dana kada nije radio
'ladnoRale 83 je napisao(la):Cika Savo @savoris jelstvarno mozes da ga spakujes u koferce i na njivi ponovo da ga sastavis
legenda si kad se nekad budemo sreli ima svu kiselu i kolu popiti ovim alkosimasavoris je napisao(la):'ladnoRale 83 je napisao(la):Cika Savo @savoris jelstvarno mozes da ga spakujes u koferce i na njivi ponovo da ga sastavis
Igor578 je napisao(la):Juče 15.11. 2010 leta gospodnjeg mi se porodila tetka Dobio sam sestru 3350g i 51cm.....zato i nisam bio toliko na forumu....danas slavlje