Miloš D.T
Član
Odg: Šta ste radili danas?Osmi deo...
E danas netreba
E danas netreba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Zatvori ti taj servis na vreme .crni gruja je napisao(la):nista posebno nedelja kod kuce a i ne izlazimi se nigde uhvatila me bezparica.. u servisu tanko a treba i neki repromaterijal da narucim ( rezervne delove ) pa se mislim iz kog djepa da izvadim
Opa bato pa to je trgovina "ljudima" ja bi tebe na sudMILOŠ D.T je napisao(la):Terao nerasta pa posle štrojio neke prasice.
none 73 je napisao(la):Opa bato pa to je trgovina "ljudima" ja bi tebe na sudMILOŠ D.T je napisao(la):Terao nerasta pa posle štrojio neke prasice.
koliko ti je to jato kad potroši ceo danPetar 90 je napisao(la):celi dan cistio kod papagaja,spremam ih za parenje,kasnije bio do druga da prosetam psa,namirivao i sad forum
john je napisao(la):Juce crce anlaser na rusu pa danas od sabajle u Novi Sad po novi a popodne proveo menjajuci ga i sredjivajuci instalacije , sutra se mora opet na oranje.
Jel si doveo lepsu polovinu i ceru kucisavoris je napisao(la):john je napisao(la):Juce crce anlaser na rusu pa danas od sabajle u Novi Sad po novi a popodne proveo menjajuci ga i sredjivajuci instalacije , sutra se mora opet na oranje.
meni je prekjuče
koji si uzeo i koliko si pljun'o za njega ?
ja danas ništa , dolazila mi sestra u goste pa posle otišao do sela da obidjem imanje i tako