MONTOYA
Član
Odg: Šta ste radili danas?Osmi deo...
bio u tazbini
bio u tazbini

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
e taj tvoj šuraksavoris je napisao(la):odnio auto koji mi je šurak sinoć razbio , malo sjedili po kafani , bili mi gosti i sada odošmo malo kartati
Duka jesi li vodio tvoju devojku ili tuđu.Dukanac je napisao(la):Danas lepo vrreme pa sam vodio devojku na izlet na jezero....
izvini evo obecavam da bi se iskupio idemo sledeci put na pecenjeKosjerac je napisao(la):Duka jesi li vodio tvoju devojku ili tuđu.Dukanac je napisao(la):Danas lepo vrreme pa sam vodio devojku na izlet na jezero....
Danas ništa bogzna, išao do Požege da vidim galkijev traktor što je kupio al njega nema kod kuće, ja nalevo krug i kući.
pazi , ja imam više šuraka , znači kod nas je šurak i rodjak od žene pa tu može da dodje do nesporazuma zbog jezičke barijere , ne radi se o jednom čovjekuMONTOYA je napisao(la):e taj tvoj šuraksavoris je napisao(la):odnio auto koji mi je šurak sinoć razbio , malo sjedili po kafani , bili mi gosti i sada odošmo malo kartati
šta još neće...