Bas naprotiv preskakanje dorucka je bas zdravo.To bas i ne valja, dobices cir na zelucu ...
Droucak daj neprijatelju, rucak podeli sa prijateljem, veceru pojedi sam i setnja posle.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Bas naprotiv preskakanje dorucka je bas zdravo.To bas i ne valja, dobices cir na zelucu ...
Ja bih rekao da si ti ovde malo pomesao stvariBas naprotiv preskakanje dorucka je bas zdravo.
Droucak daj neprijatelju, rucak podeli sa prijateljem, veceru pojedi sam i setnja posle.
Al si siguran ?Ja bih rekao da si ti ovde malo pomesao stvari
Послато са moto e5 play помоћу Тапатока
Totalno zabagovao ali namerno.Ja bih rekao da si ti ovde malo pomesao stvari
Послато са moto e5 play помоћу Тапатока
Pa tebi je ovo i doručak i ručak i večera.Tri u jedan.Samo još snaša fali.Suncokret može da čeka.
Čvarci noćna mora,klale se po tri svinje čvaraka na svakom čošku,lepi prvi dan i naredna dva,posle ni kuče neće da jede Nije da se nije imalo,ali ti stari ljudi su tako navikli da žive kad se kuva,kuva se kao da će vojska da jede i jedno jelo dva pa nekad i tri dana,kao detetu sve to bilo neukusno,al sad BiH sve dao da opet tako jedem i sad ih razumem,al tad bežiš od ručka kao djavo.Seljače iz grada, moram priznati da sam na vrlo sličan način počeo sve da jedem, i čak bih rekao da danas dajem prednost onim starinskim specijalitetima koje sam nekad izbegavao.
Kada se samo setim da se kod nas veći deo čvaraka pretvarao u sapun(baba se bavila tom vrstom hemijskih procesa-kuvala u kazanu). A danas se to prvo pojede..
Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka
Fali švalerka sigurno, ženu imam...Pa tebi je ovo i doručak i ručak i večera.Tri u jedan.Samo još snaša fali.Suncokret može da čeka.
Ja posle obroka mogu samo da legnem.Posle ručka ni moj baba nije radio.