Paracinac88
Član
Kad korona jede mene daj barem ja nesto slatko da ubacim,lepo je kad se vrati culo mirisa i ukusa
Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Brz oporavak kolegaKad korona jede mene daj barem ja nesto slatko da ubacim,lepo je kad se vrati culo mirisa i ukusa
Hvala kolega najgore je proslo hvala bogu i daj boze niko ovo da ne doziviBrz oporavak kolega
Послато са SM-A307FN помоћу Тапатока
Jesam jer mi je ujak preminuo krajem januara upravo od njeBrz oporavak kolega. Ne mogu da se setim da li si komentarisao koronu kada smo pocetkom godine bas zucno diskutovali u Chetu.
Planirao sam da se vakcinisem i sve danas sutra neki posao se nagomilao i ja nikako da stignem...simptomi su u pocetku kad vec se zarazis bolovi u glavi malaksalost kasalj temperatura sve zavsi ko kako ima ja imao 38.2 max bio..tako me drzalo dva dana naravno pio sam paracetamol za temp i hemomicin antibiotik... posle tri dana sam bio bez temperature snimao pluca radio analize sve je to bilo dobro da bi mi se cetvrtog dana nakon javi opet visoka temperatura i razmak izmedju snimanja pluca bio je cetiri dana kad su me slusali meni su obe strane vec bile zahvacene jer korona je nepredvidljiva okrene smer vrlo brzo.. bio sam veoma nervozan i ona je sve to koristila... jedes nemas ukusa ni mirisa ne daj boze osecaj ali moras jer si slab mnogo iscrpe sve iz tebe..sad sam pod turbo terapijom preko infuzije primio sam tri imam jos dve i jutros mi je doktor bio hvala bogu jedna strana mi je cista druga se cuje vrlo malo ali ukus i miris se vratili barem da jedem normalno..ovo ne zelim ni najgorem neprijatelju da dozivi...Napiši nešto više, koje simptome si imao, da li si se vakcinisao, kakvo je lečenje bilo... I što pre da se oporaviš!
Hvala druze,ma sad kad mi se vratila cula druga pesma jedem kao icepanParacinac,zelim ti brz oporavak,da stanes na noge sto pre,jedi,bori se,ne daj se,sto vise voca rokaj,po mogucstvu na svez vazduh,sestra mi je lekarka,opasno se razbolela pri kraju leta,deku i baku sam izgubio u roku od cetiri dana u maju zbog korone
Ne moram bas i bombu,bolji si od meneTako je kolega,ja i metak i bombu.A koronu na nogama u decembru.