Šta ste radili danas?Dvanaesti deo.

Kad korona jede mene daj barem ja nesto slatko da ubacim,lepo je kad se vrati culo mirisa i ukusa
6ffcb14516b4a874ec73e93e007b5c85.jpg

Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока

Brz oporavak kolega. Ne mogu da se setim da li si komentarisao koronu kada smo pocetkom godine bas zucno diskutovali u Chetu.

Napiši nešto više, koje simptome si imao, da li si se vakcinisao, kakvo je lečenje bilo... I što pre da se oporaviš!

Napiši nešto više, koje simptome si imao, da li si se vakcinisao, kakvo je lečenje bilo... I što pre da se oporaviš!
Planirao sam da se vakcinisem i sve danas sutra neki posao se nagomilao i ja nikako da stignem...simptomi su u pocetku kad vec se zarazis bolovi u glavi malaksalost kasalj temperatura sve zavsi ko kako ima ja imao 38.2 max bio..tako me drzalo dva dana naravno pio sam paracetamol za temp i hemomicin antibiotik... posle tri dana sam bio bez temperature snimao pluca radio analize sve je to bilo dobro da bi mi se cetvrtog dana nakon javi opet visoka temperatura i razmak izmedju snimanja pluca bio je cetiri dana kad su me slusali meni su obe strane vec bile zahvacene jer korona je nepredvidljiva okrene smer vrlo brzo.. bio sam veoma nervozan i ona je sve to koristila... jedes nemas ukusa ni mirisa ne daj boze osecaj ali moras jer si slab mnogo iscrpe sve iz tebe..sad sam pod turbo terapijom preko infuzije primio sam tri imam jos dve i jutros mi je doktor bio hvala bogu jedna strana mi je cista druga se cuje vrlo malo ali ukus i miris se vratili barem da jedem normalno..ovo ne zelim ni najgorem neprijatelju da dozivi...

Paracinac,zelim ti brz oporavak,da stanes na noge sto pre,jedi,bori se,ne daj se,sto vise voca rokaj,po mogucstvu na svez vazduh,sestra mi je lekarka,opasno se razbolela pri kraju leta,deku i baku sam izgubio u roku od cetiri dana u maju zbog korone

Paracinac,zelim ti brz oporavak,da stanes na noge sto pre,jedi,bori se,ne daj se,sto vise voca rokaj,po mogucstvu na svez vazduh,sestra mi je lekarka,opasno se razbolela pri kraju leta,deku i baku sam izgubio u roku od cetiri dana u maju zbog korone
Hvala druze,ma sad kad mi se vratila cula druga pesma jedem kao icepan

Takodje zelim brz oporavak!
Kako nekoga slomi da ne verujes...

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Paračinac,
želim ti brz i potpun oporavak. Taj covid 19 zna kod nekih biti jako nezgodan i nakon lijećenja. Javljaju se neki postcovid simptomi. Ti si imao sreće s relativno brzim ovratkom okusa i mirisa. Kod nekih to zna potrajati mjesecima, čak do pola godine, dok se potpuno ne vrati..

Nazad
Vrh