Šta ste radili danas?Dvanaesti deo.

nesko2563

Član
Učlanjen(a)
17 Apr 2012
Poruka
3.561
Lokacija
Opština Žabalj
Cim zmirka kontrolna lampa alternatora onda je masa problem.
Bas ovih dana se zlopatim sa led stopaljkama. Musterija donela, zapeo hoce led i hoce led. Ostatak instalacije je ko bombonica a ti samo resi ovo nesto malo sto ima. Od tog resavanja sam mic po mic dosao do toga da je 95% provodnika na traktoru ili izgoreno ili nagoreno tako da trenutno menjam komplet provodnike iako nije bio dogovor. U kutijima za osigurace, paljenom zicom premosteno.
Porucim rele za led migavce, platim ga sa postarinom 1150 i on ne radi. Okida, cuje se kako okida ali ne salje struju dalje. Zaliven momacki i nema sanse da ga otvorim.
 

frkani

Član
Učlanjen(a)
17 Sep 2012
Poruka
1.003
Lokacija
Kostajnica
Barbula.
Mjerio sam napon i jest niži da sad ne lupam koliko. Negdje jest problem u kontaktima pa kad ne ide kud treba , zbog loše vodljivosti, onda ide preko nečega što je na istoj žici.
Evo i neško 2563 kaže da je masa. Hvala obojici a što reče Momo, volim i zagonetke. Tek toliko da ne opustim mozak.
 

FIlip DF

Član
Učlanjen(a)
12 Okt 2020
Poruka
473
Lokacija
Brcko
Ta masa zna dobro da pici po zivcima. Na stopkama na traktoru i prikolici bila slaba masa, i kada bi upalio zmigavac pozicija bi izvrsavala funkciju zmigavca. Kupio sam juce contact cleaner pa cemo videti kako radi, jebe me dzek u bunkeru kombajna i ne radi mi senzor za napunjenost.
 

sremac84

Član
Učlanjen(a)
13 Feb 2014
Poruka
5.090
Lokacija
indjija
Zamisli ceo dan smo bili trezni, na soda vodi, u isto vreme radio se krov na šupu, peče se rakija, vrši se suncokret, ja morao da bacim turu, u toj gužvi meni stigao i beton u mikser pa smo i nalivali stope, i tako.. Gužva.. E zato uveče daj ćevapa I daj piva.. Rakiju niko nije ni probao, nemamo pojma kakva je.. Kruška, santa marija, 2 tone..
 

ratatatui

Član
Učlanjen(a)
30 Mar 2018
Poruka
2.762
Lokacija
turija


Malo da okrpimo I ice atracto dekor na zid
 
Poslednja izmena:
Vrh