MONTOYA
Član
Pa to u mom slucaju ne bi bilo mnogo pametnoNema pravila,slušajte svoje telo i radite kako vam prija
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa to u mom slucaju ne bi bilo mnogo pametnoNema pravila,slušajte svoje telo i radite kako vam prija
I u svatove nikad gladan.Dorucak je najvazniji obrok neka prica ko sta hoce i u polje nikako bez vode tecnost je svetinja.
Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока
To mi malo mirise kao da nema dobru masu, si merio instrumentom naponZnam za taj problem da automat neće da radi ako nema opterećenje. Kad uključim žmigavce rade normalno napred dva i bočna dva. Uporedo sa njima rade i crvene lampe nešto slabije ali rade, ako ih stavim na mjesto žmigavca, ali neće žute. Znam da je problem u instalaciji.
Imam vremena, malo znanja i nešto volje. Ako napravim dobro ako ne napravim opet dobro. Ne idem ja u neki saobraćaj. Uglavnom se vučem tu po selu ali volim da je ispravno. Na našoj opštini imam jedini kombajn koji je registrovan .