Šta ste radili danas?Dvanaesti deo.

801d3d3d750c972c4928aaa6162e2d57.jpg

U 70 ari nije imalo ni tri kante pabiraka,pokosili pre par dana,izbalirali i doneli danas,ove su poslednje....

Sent from my SM-A750FN using Tapatalk

Sta kazu merenja, koliko zakidaju?

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Нећете веровати, ништа. Насули 600кубика туцаника, 6 дана ваљали,поливали водом, још један слој ситног туцаника па асфалт. Стално им долазиле контроле неким апаратом мерили тврдоћу па их терали поново да ваљају. Чак долазили инспектори из Београда, као да је ауто пут. Оно Пре што су радили пробила трава за годину дана.

Послато са M2004J19C помоћу Тапатока

Milenko ja se divim kako covek kao ti sa takvim kulinarskim ukusom uspeva da odrzi tako vitku liniju? :D
Ne bih preporučio nikome, izuzetno se ne zdravo hranim,ne volim sve da jedem, al volim sve da probam, a ono što volim je na prvom mestu šunka, a onda razne đakonije od mesa, i sad nemam ja viška kila al mi krvna slika i jetra nisu baš za pohvaliti.. Puno duvanim, i previše, nikad ne doručkujem, desi se da ceo dan ništa ne jedem, ne znam da li 10 puta u godini doručkujem..

Braso to ti ne valja, doracak najvazniji obrok. Ovo ostalo jbg, ni ja ne mogu bez mesa, posna hrana nije pozeljna ako bas ne mora...

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Ne bih preporučio nikome, izuzetno se ne zdravo hranim,ne volim sve da jedem, al volim sve da probam, a ono što volim je na prvom mestu šunka, a onda razne đakonije od mesa, i sad nemam ja viška kila al mi krvna slika i jetra nisu baš za pohvaliti.. Puno duvanim, i previše, nikad ne doručkujem, desi se da ceo dan ništa ne jedem, ne znam da li 10 puta u godini doručkujem..
Tako i moj otac, retko pre 12 sati jede. Ja ako ne doruckujem jedva ostanem na nogama.

Treba slušati svoj organizam,takođe ako uhvatim 10 puta doručak godišnje plafon.Ručak obavezno u 12 -12.30 ali zato večera obavezno i to obilna a užina može od ručka dok ne legne uvek.Jedem sve ko gusenica a nema dana bez kile voća sezonskog. Mesec dana sam jeo konstantno po pola lubenice dnevno.

Nazad
Vrh