frkani
Član
Čuo sam da rade frizure plamenikom ali depilacija, e to je već umjetnost.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mora da si "mirisao" ko prase za 29ti..Ja sam danas ostao bez obrva i trepavica. Demontaža i montaža gume na prikolici, sunuto malo više benzina i kabum, samo mi je glokni nedostajao kako sam izgledao.
Nasao sam na netu, sluzi za preniski pritisak. Ali pronasao sam drugi problem, susac rikno. Ima na njemu jedno staklo u kojem se nalaze dve kuglice, jedna je bela koja kao plovak pokazuje da li ima plina i plava kuglica koja bude ljubicasta kada je susac za menjanja. Kod mene je ta kuglica crna..... Cuo sam se i sa bivsim vlasnikom i rekao je kada je zadnji put dopunjena klima hladila je skroz malo pa na kraju nikako sto govori da je susac gotov. Nov susac 70e plus pdv ali je problem sto ga lik nije mogao naci po broju nego je nasao oku slican i pise da je za deutz fahr masine.Razlika je samo sto taj njegov ima na vrhu kao ventil za duvanje guma pa ne znam da li bi pasao. Hvala Bogu majstora nema ni jednog da ga pitas ili da ti uradi kako valja, nije meni problem platiti dobrog majstora nego je problem sto ih nema kod nas. Jos je ovo sad ugrijalo u kombajnu se ne moze zivjeti.Imas dva davaca, jedan od visokog pritiska, jedan od niskog. Ako nemas dovoljno gasa u sistemu kompresor se nece ukljuciti, ako u toku rada dodje do prevelikog pritiska davač će iskljuciti kompresor.
Lepo sto si nas posetioBlag dan danas, samo odmor.Isao u Titel na riblju corbu i kiselu vodu
Mala carda,na Tisi,cesto inace prolazim tim krajemLepo sto si nas posetio
Kako ti se cini nas kraj,gde si sve bio?
Sent from my motorola one fusion+ using Tapatalk
Nista bez dekalba.