Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ovo mi lici kao od nekog Fiata Una Punta1 a mozda cak i od 101U pitanju je kombajn deutz fahr m2680, evo koja slika motorica
Idi kod drugog majstora. Naravno da može da se zavari samo treba odgvarajući proces. Trebalo bi da je kućište od aluminijuma.Isao sam kod majstora da mi zavari to kuciste ali je rekao da se ne moze zavariti i da potrazim na otpadu takav slican motoric pa da samo prebacim kuciste sa tog na moj.
Golf 2Ako moze pitanje od kojeg vozila si iskoristio motoric.
Dodjoši !!!Šta smo radili?
Kao i naši preci 1945_6 naložili vatru na GONG-u pristavili sač
Švaba se u grobu okreće
Sent from my moto e5 using Tapatalk
Ovo sam iskopao pre neki dan, slicno je al' nije isto.U pitanju je kombajn deutz fahr m2680, evo koja slika motorica:
Poslano sa mog SM-A415F koristeći Tapatalk
Mislio sam i ja da je aluminijum pa sam otisao kod njega jer on vari aluminijum. Rekao je da nije aluminijum nego da je nesto slicno spialteru. Rekao je da neko drugi moze to zavariti ali da to nece biti isplativo jer mi je isplativije kupiti polovan motoric.Idi kod drugog majstora. Naravno da može da se zavari samo treba odgvarajući proces. Trebalo bi da je kućište od aluminijuma.
Mada deluje slično ko većina drugh motora tako da možda i nadješ nešto što će pasovati. Ako ne, može to da se zavari.