Šta ste radili danas?Dvanaesti deo.

Nije bitno od kojeg. Moze svaki i svaki ima dve brzine. Razlika je sto neki i imaju m6 navoj na prihvatu a neki m8. I dobro, razlke male su u kacenju.

Ma netreba mi radi toga, imam takva dva raznja sa motorima na 12v. Nego mi treba motor sa takvim oblikom za stelovanje brzine vitla na hederu od kombajna jer je orginalnom puklo kuciste gde su zupcanici. Isao sam kod majstora da mi zavari to kuciste ali je rekao da se ne moze zavariti i da potrazim na otpadu takav slican motoric pa da samo prebacim kuciste sa tog na moj.

Koji je kombajn? 135 imaju taj fazon nisam nikad zagledao ali tesko to da pase od ovako neceg.

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Trebalo bi da imam...
Delove uzimam u Sapcu kod Bucala, imaju sve.

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

U pitanju je kombajn deutz fahr m2680, evo koja slika motorica:
f1b58cea0d72cbb1eebcfbffbdfed1fc.jpg

Poslano sa mog SM-A415F koristeći Tapatalk

Isao sam kod majstora da mi zavari to kuciste ali je rekao da se ne moze zavariti i da potrazim na otpadu takav slican motoric pa da samo prebacim kuciste sa tog na moj.
Idi kod drugog majstora. Naravno da može da se zavari samo treba odgvarajući proces. Trebalo bi da je kućište od aluminijuma.
Mada deluje slično ko većina drugh motora tako da možda i nadješ nešto što će pasovati. Ako ne, može to da se zavari.

Idi kod drugog majstora. Naravno da može da se zavari samo treba odgvarajući proces. Trebalo bi da je kućište od aluminijuma.
Mada deluje slično ko većina drugh motora tako da možda i nadješ nešto što će pasovati. Ako ne, može to da se zavari.
Mislio sam i ja da je aluminijum pa sam otisao kod njega jer on vari aluminijum. Rekao je da nije aluminijum nego da je nesto slicno spialteru. Rekao je da neko drugi moze to zavariti ali da to nece biti isplativo jer mi je isplativije kupiti polovan motoric.

Nazad
Vrh