SAMA
Moderator
Ti ko da si im super davao.Steta stvarno.Menjaj tu hranu podhitno i dobro zapamti ime proizvodjaca.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Veceras mi uginuo i peti curan,sve bilo dobro i odjednom poce ubrzano da dise i poplavela mu glava,onda je u dva navrata poceo da skace i prevrce se na ledja i gotovo.
Granule i to su bas cvrste,bolja je granulacija nego kod sto posto hrane.Jedino im jos dajem kostovit uz hranu.
Ma bolje i da poste,nego da crkavaju.Greota.
Nesto moram raditi,sutra cu da kupim Gebijevu trojku,a ovo cu da dam kokoskama.U poslednje vreme curke slabo uopste jedu.
valjevsko
Razlog svemu ovome jeste što ovdje nema mnogo ljudi koji se bave uzgojem ćurki u svome domaćinstvu, te je ovo za mnoge novina. Nećete vjerovati da kod mene dolaze ljudi da vide kako ćurka izgleda! Da ne govorim da nemam izbora kao vi pa da mijenjam proizvođače i vrste hrane. Žalosno ali istinito! Stoga se snalazim kako znam i umijem, pa sam zato i pitao za ove žitarice i da li se mogu davati, obzirom da njih mogu nabaviti jer ih ljudi daju i kravama.
, pa me interesuje dali neko zna sta je to i uzrok
i dali smem da je jedem ili bacam.