SAMA
Moderator
Moracu ja poceti drzati ovce. Svaka cast kolega.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
@valjevac
Hocel ostati lisca na onoj ogradi?
Ama nemam pojma, samo od kada sam ih kupio imaju tečniji izmet, a sada pogotovo kako su velike vrućine pa piju više vode. Bukvalno je sada pod njima blato od đubreta, pa je džaba bacati novi sloj piljevine. To za svega dva-tri dana bude opet isto. Doduše, možda ima i toga što ih je 11 a na manjem su prostoru (otprilike 10-ak kvadrata), ne izlaze van jer ih nemam gdje pustiti, pa su cijelo vrijeme tu.
Hoce druže zato sam pre neki dan ubacio cetvoronedeljne bele CONVERTER - da specijaliteta bude u kontinuitetuBice tu i onog specijaliteta.
Samo napred, nista bolje od jagnjetineMoracu ja poceti drzati ovce. Svaka cast kolega.
@bato87
Lepo jato, izgleda da su i tvoje stalno u zatvorenom.
Što se tiče mokrine podloge skontao sam da je najbolje redovno izbacivati đubre na njivu, a onda prostirati čistu piljevinu. Nema mi druge.
Imam pitanje: Koliko je dobro često davati jabuke, jer ih imam napretek ali razmišljam koliko ima koristi od njih u smislu dobijanja na kilaži?
Ako sam dobro shvatila, Vaše ćurke su stare isto koliko i moje ( izleg oko 15. aprila), te mi nije jasno zašto još uvek dajete ĆU II ?Jutros uginula jedna curka. Nije bilo znakova neke bolesti ili kunjanja. Jednostavno zapiskala i dok sam ja izasao mrtva, srcka. Razlog je sigurno vrucine i jaka proteinska hrana, moram im dati slabiju hranu. Od danas im dajem trojku.
Meni je riknulo 3 od 8,razlog je ipak proliv.Ja davao neki lek protiv proliva sto dajem pilicima,medjutim pogresio sam i u medjuvremenu uginuse tri curana stari 2 meseca.
Hvala za cveće : )@Visnja
Ostalo mi je CU-II u radnji pa sam hteo da utrosim. To ne znaci da nije moglo da se desi i sa trojkom, ako je curka imala predispozicije za infarkt. Sto se tice bolesti zvane "plucni crv" ovde je sve lepo napisano:http://poljoinfo.com/showthread.php?5431-Singamoza-ptica. I prosli put sam napisao da vise o tome necu pisati. Izvolite imate postavljenu temu na pravom mestu pa izvolite.