Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
. Pa ovi po gradu celog veka kupuju po mesarama, Maxi-ima,Tempu...takoreci macku u dzaku, Sve je to kao proslo razne analize...al' ovo sto uvoze sa Kosova, Argentine, Brazila...nece Ti biti nista, al' sacekaj da Ti Dusko58 potvrdi.
U principu ne bi smelo da se koristi za ishranu ali jako puno njih na P-I sa kokcidiostatikom dodaje prekrupu i tako zavrsava tov pilica. Na moje prigovore da ne rade tako samo odmahnu rukom i kazu: " Ja sam hranila pilice dok se ti nisi ni rodio", i evo do sada im nije nista. Ponavljam: "KNJIGA KAZE DA SE NE SME TAKVO MESO KORISTITI ZA ISHRANU'.
Danas primetio da jednom curanu otkazale noge, ne moze da ustane. Jede, pije sve se otima al' "leti po zemlji" da bi dosao do hranilice. Posto jedu "cetvorku" vec 20-tak dana, sutra ide pod noz. Mora svake godine da 1-2 pre vremena idu na klanje.
ma nemam gde da nadjem sacmu.. jedino stocno da pokusam.. imam i psenicu.. hvala...