Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
auu kakvi curani pa moj danas punio 14 nedelja, a uopste nije ovakav, ni blizu....
DUSKO znaci da hranim curke trojkom do 18 nedelje..pa onda cetvoka do kraja
kako ti radis....
![]()

Svaka cast Fikrete, ako su nabavljeni 10.04 onda su morali vec biti stari msec dana i zato su toliko nagurali.![]()

? sta vi mislite
?? 

Hvala Dusko...tako je ja kad sam ih dobio bili su stari mjesec dana ...hranio sam ih granulama dvojkom onoliko sedmica koliko stoji u uputstvu a potom sam presao na trojku...neka su holandska rasa i stvarno sam prezadovoljan sa njima...danju budu vani u boksu koji sam napravio od paleta...najvole granule,a pomalo jedu salatu ,blitvu ...i sve ono sto usadimo u kantu sa vodom onako sa korjenom pa izgleda kao da je u basti...puno vole tresnje opale na pjesak...nabavio sam i 5 malih 10 juna...stare su bile 3 sedmice...ovi odrasli curani puno vole ljude i prate me na svakom koraku kad su na slobodi...zanima me da li je potrebno da ovim velikim dajem jos vitamine ili AD kapi...
? prilog je vrlo zanimljiv.Vestacko osemenjavanje curaka....
Nova lekcija.Nema ćuretine bez paleta.HiAl se lepo paletiraju.Bas uzivaju.