Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
auu kakvi curani pa moj danas punio 14 nedelja, a uopste nije ovakav, ni blizu....
DUSKO znaci da hranim curke trojkom do 18 nedelje.. pa onda cetvoka do krajakako ti radis....
Svaka cast Fikrete, ako su nabavljeni 10.04 onda su morali vec biti stari msec dana i zato su toliko nagurali.
Hvala Dusko...tako je ja kad sam ih dobio bili su stari mjesec dana ...hranio sam ih granulama dvojkom onoliko sedmica koliko stoji u uputstvu a potom sam presao na trojku...neka su holandska rasa i stvarno sam prezadovoljan sa njima...danju budu vani u boksu koji sam napravio od paleta...najvole granule,a pomalo jedu salatu ,blitvu ...i sve ono sto usadimo u kantu sa vodom onako sa korjenom pa izgleda kao da je u basti...puno vole tresnje opale na pjesak...nabavio sam i 5 malih 10 juna...stare su bile 3 sedmice...ovi odrasli curani puno vole ljude i prate me na svakom koraku kad su na slobodi...zanima me da li je potrebno da ovim velikim dajem jos vitamine ili AD kapi...
Nova lekcija.Nema ćuretine bez paleta.HiAl se lepo paletiraju.Bas uzivaju.