ZP hibridi, prinos za ponos

Koji ZP hibrid planirate da sejete ove godine najvise?

• Ukupno glasača
    430
Ljudi lepo se provedite, i pazite mi na onoga petla da se ne izgubi u kukuruzistu.:haha:

Evo malo slika kukuruza najveci je ovaj Prado za silazu radi orijentacije klip mu je na oko 175-180cm visine.
2e5mc8l.jpg

98abye.jpg

Nas drugar KR pored svog lidera 684.Kaze ima odlicno zrno,a tek cokanj mekan k'o dusa...
8vopdk.jpg

Evo i mene da se javim,mada jos bas nisam sav svoj:osmeh:.Juce je bilo lepo druzenje,imalo je sta i da se vidi a i cuje.Pozdravljam sve kolege sa foruma i zahvaljujem se na druzenju a zao mi je sto su bila i dva clana foruma sa kojim se nismo nasli i eto propustili smo priliku da se upoznamo.Slike malo kasnije,dok nadjem fotoaparat:haha:

@Rasa02 pogledaj medju mobilnima da se nije zaturio. :haha: :haha:
Cale je malo pre skinuo 1.5kj ZP-ove soje 0.5kj je bio ogled a 1kj mesavina tih soja pa cekamo rezultate da dodje sa silosa.

2eq78dt.jpg

zogfn8.jpg

2u7x1ye.jpg

2en8dg3.jpg

ovako izgleda moj 684 ultra koi je prehranjivan i gradom :haha: sejan 11.04 na koliko mi se čini na 22.5-23cm dobio je samo 330kg/h uree pred setvu pred usev suncokret na vagi su šest prosečna klipa i mere 2kg i 200g a šapurina ili čokanj teži 90g po klipu što je u proseku 276g zrna po klipu e sad to je matematika ovoga što se vidi na slici a pravu sliku znaću kada ga budem obrao a naj precizniju kada ga budem prodao :haha:

da napomenem u vagu nisam sipao vodu :haha:

Obilazio ZP hibride sejane za branje.Sejan je polovinom aprila.Merio sam samo vlagu od ZP 505 koja iznosi 31%.
Levo od mere je ZP 505 a desno 684.

Nazad
Vrh