mirmag
Član
Odg: ZP hibridi,Prinos za ponos
Sejem ja zp505...sto pitas?
Sejem ja zp505...sto pitas?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
A sto mislite da nije,jel Pioneer merodavan ??krmpotic je napisao(la):ja sam cuo da su bolji i od pionirovih hibrida da li je to moguće/
Post je spojen: [time]1299836046[/time]_________________________________________________
Post je spojen: [time]1299861274[/time]_________________________________________________
Samo ZP560 i necete pogresiti,mnooogo bolji od 684.taksic je napisao(la):Pozdrav svima od novog clana.Pratio sam i ovu temu posto znam da su moji sejali iskljucivo Zp hibride i hvalili ih da su najbolji za nase uslove.Sejali smo uvek ZP677 i Zp704 i znam da su to odlicni hibridi ali ja bih ipak i nesto novije posejao da vidim da li su zaista stvarno toliko dobri ti novi ZP hibridi kao sto ih hvalite.Imate li neke preporuke sta da isprobam od novih ZP hibrida?
rasa02 je napisao(la):Bilo je al se odmah prodalo,vece kolicine ovog hibrida bice spremne za sledecu godinu![]()