fiat615
Član
Kod mene je komsija imao 341 i kaze da mu je bio najbolji od svih hibrida sto je sijao, a sijao ga je u maju.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mislim da bi jedino bio slican 704.Ja cu ove godine da stavim u test 735 i AS 160 pa da vidim sta ce ispasti bolje.Inace 704 je koriscen godinama i odlican je.Ima i klip a i masu ako ga uradis kako valja.Ovaj AS 160 ima masu ali malo klipa.Nisam uspeo da nadjem da kupim 735,njega sam planirao za silazu,koji od zp bi sad valjalo uzeti za tu namenu?
Koji za branje, 606 ili 666?
Na kraju cu i uzeti njega,ali manje kolicine,pa da vidim kako ce biti.Mislim da bi jedino bio slican 704.Ja cu ove godine da stavim u test 735 i AS 160 pa da vidim sta ce ispasti bolje.Inace 704 je koriscen godinama i odlican je.Ima i klip a i masu ako ga uradis kako valja.Ovaj AS 160 ima masu ali malo klipa.
ZP666 je i za branje i za kombajniranje,brzo otpušta vlagu i traži bolji kvalitet zemljišta i bolju agrotehniku, dok je ZP606 više za branje i može da da odlične prinose i na lošijim zemljištimaKoji za branje, 606 ili 666?