ZP hibridi, prinos za ponos

Koji ZP hibrid planirate da sejete ove godine najvise?

• Ukupno glasača
    427
Nisam uspeo da nadjem da kupim 735,njega sam planirao za silazu,koji od zp bi sad valjalo uzeti za tu namenu?
Mislim da bi jedino bio slican 704.Ja cu ove godine da stavim u test 735 i AS 160 pa da vidim sta ce ispasti bolje.Inace 704 je koriscen godinama i odlican je.Ima i klip a i masu ako ga uradis kako valja.Ovaj AS 160 ima masu ali malo klipa.

Ja uzeo ZP505 videcemo kakav ce rod dati. Sejacu ga na zemljistu 2. i 3. klase na razmaku 25-26cm. Pre desetak dana bacio 300kg/ha ruske 16-ice i u spartanju ce dobiti 300kg/ha KAN-a pa sta mu Bog da.

Uzeo sam 606 i ns 6030 u kombinaciji za berbu. Nije bilo 666... Al koliko mi se čini, ako se uopšte i poseje, braću ga u novembru

Auu sto su se svi unervozili zbog setve,polako ljudi posejace se sve.Izgleda da su mnogi zaboravili da su doskoro sejali kukuruz krajem aprila.Svaka godina je prica za sebe,Vi uradite sto je do Vas a ostalo je u Bozjim rukama.

danas zavrsio setvu 3,5 Ha ZP 606 na 23,5 cm. baceno 100kg AN-a ,u predsetvenoj pripremi tretirano BACTOFIL-om A 1L/Ha
ZP 606 tretiran sa insekticidom medjutim nesto je to farbanje bledunjavo

Nazad
Vrh