Rabadzija
Član
danas 21.05.2013 slikanodanas zavrsio setvu 3,5 Ha ZP 606 na 23,5 cm. baceno 100kg AN-a ,u predsetvenoj pripremi tretirano BACTOFIL-om A 1L/Ha
ZP 606 tretiran sa insekticidom medjutim nesto je to farbanje bledunjavo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
danas 21.05.2013 slikanodanas zavrsio setvu 3,5 Ha ZP 606 na 23,5 cm. baceno 100kg AN-a ,u predsetvenoj pripremi tretirano BACTOFIL-om A 1L/Ha
ZP 606 tretiran sa insekticidom medjutim nesto je to farbanje bledunjavo
zemljiste je podrivano predusev suncokret zato ima dosta ostataka na povrsini, split aplikacija NICOGAN i PLAMEN ( Dikamba)Odlični su!
Fino čisto zemljište. sa cime to sprica?
Pre ce biti da ste Vi malo vise neinformisani ako niste otisli dalje od 704 677 i 684.@kristal nije tako. problem sa zemun poljem je sto izbace jedan novi hibrid u 5 godina a ni on cak nije nov nego malko promenjen stari, necu bre da sejem 704 i 677 koji su sejali moji deda i baba. prosle godine sam imao 684 bio je na nivou stranih kukuruza po prinosu, ali sumnjam u njihove doradjivace i zato ga vise ne uzimam, svaka kesa razlicito zrno a isti hibrid mozda to nista ne znaci ali otvori dzak lg, kws,... svako zrno isto, svaki dzak isti, nema loma, okrnjaka i sl. ove godine sam u dzaku pkb dukata nasao pored lomljenih zrna i parcice kocanke
Trebas probati vise hibrida i vise godina, pa napraviti neki prosek, a ne da odlucujes na osnovu jednog hibrida. Koga god znam, da je probao svasta, uglavnom se svi vracaju na Pioneer.