gagi84
Član
Jugi druze ne znam da li ces biti rekorder u prinosima kukuruza ali u broju poruka po jedinici vremena ne sumnjam!Vidis koliko poruka imas u temi ZP, ti im dodjes kao promoter!SALA...samo neka je veselo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jugi druze ne znam da li ces biti rekorder u prinosima kukuruza ali u broju poruka po jedinici vremena ne sumnjam!Vidis koliko poruka imas u temi ZP, ti im dodjes kao promoter!SALA...samo neka je veselo
Gorski car,nece biti kasno,taj hibrid kod mene ionako ide u silazu,pa nema problema,a i moze ponovo kukuruz naredne godine posto je predusev psenica. Necu sebi da dozvolim luksuz da ne nikne kako treba. Lepo kaze rasa02 da se nekad sejalo krajem aprila. Ove godine se bas lepo poklapa s Uskrsom,i tad cu sejati. Ja cu uraditi sta je do mene,ostalo je do Boga. Za ostale clanove da ne bude zabune,pravoslavni uskrs.
Pa,i nije,medjutim podneblje je takvo da je najbolje postovati taj termin. Poslednje 3 godine pratim kad ko seje i kako,ko god je sejao cim se moze u njivu,u prvoj nedelji aprila,ili cak poslednja nedelja marta,ili je imao los sklop,ili je seme istrulilo da se moralo presevati. Ja se ne zalim na svoj kukuruz. Ove godine bice slika kako kukuruz izgleda kod mene.
Sejacu 341,434 i 666 za branje.
Koji su zp hibridi dobri za berbu u klipu iz grupe FAO 600 ? Da li treba sejati one hibride koji sporije otpustaku vlagu ?