Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
dosta njih hvale ZP 560,a ima i onih koji su zadovoljni i sa ZP 606,nisam sejao ni jedan,i ne znam za koji da se odlucim,ne bih odbacio neki savet.ZP hibridi za sada ne mogu da pariraju stranim (posebno Pioneeru) po pitanju vlage u vrsidbi. Posto 95% kukuruza vrsem u zrnu, vracam se semenskim kucama koje sam pre koristio. Ja sam planirao i ove godine da sejem ZP, ali zbog vece vlage u vrsidbi, odustao sam. Sa ZP341 i ZP560 sam bio zadovoljan, a ZP684 Ultra, katastrofa, bolestan i los prinos.
dosta njih hvale ZP 560,a ima i onih koji su zadovoljni i sa ZP 606,nisam sejao ni jedan,i ne znam za koji da se odlucim,ne bih odbacio neki savet.
Kada omanes u krevetu to i nije neka steta u stvari tad nije kriv on vec ona. Ako njivu dobro ne obradis i ne izaberes dobro sjeme rod ce biti slab.ljudi koliko puta vam se desilo da omanete u krevetu a ipak niste odustali od te zabave tako je i sa kukuruzo čim jedne godine nije rodio rekordno više nikada nećemo sejati taj hibrid
Kada nekome ne rodi kukuruz 8 godina za redom onda taj covek treba stvarno da se zapita dali da radi vise uopste taj posao,to ce ti reci svaki poljoprivrednik.eh kod mene zp je omanuo sta da radim.... prosle godine imao 4000kg silaze od 70 ari, a zrna nemam nikako vec godinama... nesto tu ne stima, a sta neznam..jedino analizu zemljista nisam radio na nekim parcelama....nemam nista protiv zp ni domacih hibrida, al kod mene nece pa nece da rodi...sto neznam..