ZP hibridi, prinos za ponos

Koji ZP hibrid planirate da sejete ove godine najvise?

• Ukupno glasača
    427
Moj ZP je nikao odlicno i lepo gura. Za sada sam prezadovoljan, u pitanju je 434. Dok za pionir ne mogu to da kazem.

ZP 684 setva 11.IV na zeljištu koje je "bušeno" sa pravljenim podrivačem i tanjirano.

Evo ga moj presejani zp666 3 maja
kukuruz-soja-2012-010.jpg
[/IMG]

---------- Poruka napisana u 22:51 ---------- Prethodna poruka je at 22:25 ----------

Spartanje kukuruza sa slike zp 666[video=youtube_share;Vyfg-0C_ztA]http://youtu.be/Vyfg-0C_ztA[/video]

Majne ZP mesavina nekoliko preostalih vrecica od ogleda u glavnom 600 fao grupa.
Samo da ne bude nekog leda kao sto je veceras za malo bilo ...
01062012531.jpg

01062012533.jpg

Za sada odličan, šta ćeš da radiš sa ovolikim zapercima, po mom mišljenju oni umanjuju prinos jer vuku vlagu i hranu od majke biljke.

Ne kidajte zaperke. Prosle godine na mestima gde su bili zaperci bio je najbolji prinos.

Evo danas prosao pored njive gde je gazda sejao Pionira i Zp na istoj njivi radi uporedjivanja.Sejano oko 01.04. i za sada je 20-ak cm vislji Zp i bolju boju ima.Kad ga vidim pitacu ga koje su tacno oznake hibrida.

K
ao dodatak evo slike "Djavolka 666".

Kako koji .Kod mene ZP 505 loše nikao.U pitanju je samo 50000 zrna .Od grupe 600 najbolje izgleda ZP-600.Rale ima svežih slika ,možda ih i postavi.

Nazad
Vrh