Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
e moj pero svaka ti čas za post ovde ima toliko klinaca koi lupaju svašta pričaju priče koje su čuli negde u prolazu pa čak seju na razmak od 35cm tako da ja i nečije postove i neuzimam za ozbiljno ima par ljudi koje zaista smatram za poljoprivrednike i čije postove čitam sa uvažavanjemPeet je napisao(la):E pa Rale ako je tebi to godiste rodjenja 83 onda mogu ti reci da si ti klinac. Sto se mene tice ranije znam da sam imao i moje god. rodjenja sad vidim da nije dostupno sve u svemu 67 god. sam.Rale 83 je napisao(la):@peet
Nisi nam napisao lokaciju , sakrio si e-mail , neznamo dali si neki klinac koji prica bajke
Vecina vec znaju da se dosta bavim i uslugama u ratarstvu , znam koji mestani sta seju , a znam i koji sta beru , KWS i PIONIR prvi padaju u vodu nakon njih AS i PKB NS ume da rodi a i da podbaci
ZP i LG se tu negde favorizuju u gornjim delovima sa prinosom mada se LG retko seje.
Do ove godine sam sejao samo 434 od zp hibrida i nije mi se svideo , naredne godine sejem
599 u dolini ( sad imam tu A62 danas je 6.12 i jos nije dovoljno suv) i 677 i 684 u smolnici .
Razmaci 599 na 24 , 677 33 i 684 na 35 , oci da klipovi budu ko cepanice ,a ne ko pionir (n43) samo babirci
Post je spojen: [time]1291665621[/time]_________________________________________________
Doduse i onaj NS 6030 na oko nije nesto ol ima zrno ko nokat
A sto se tice bajki treba da ti bude sram kako se ponasas, pre svega opet lupas gluposti ti koji radis toliko i usluzno i ko zna vec koliko godina i kao poznajes sve hibride kukuruza a sejao si do sad konstantno hibrid 434 koji na zalost ti se ne svidja a drzis predavanja. Koliko godina ti je trebalo da ustanovis da ti se ne svidja? pa sto ga nisi video do sad da ne valja. A sta je sa ovim A- 62? dugo ces ga jos cekati da se osusi!!
Pre svega ja berem za stoku jedno 3 do 4 kj. a ostatak adaptiranje od Fao 400 do Fao 600.
Grupa 400 sejem od 19 do 20 cm. iskljucivo Peoneer a grupa 600 Kermes Kws (taj koji ti verovatno nisi nikad adaptirao i zato tebi pada u vodu) na 22 do 24 cmm. kako kad zavisi od plodoreda.
Jos jedna stvar treba da znas (ako adaptiras) sto manja vlaga bolje prolazis. Pioneer grupa 400 ove god. F-73, B-08 i Colomba skinut sa 15.3 do 16,1 i Kermes 17,2 do 17,8 vlage, to nesto znaci i plus odlican rod. I da ne duzim jos, samo sam hteo da ti jos kazem da to vreme sa tim razmacima koje ti koristis je odavno proslo bar sto se mene tice, sto kaze clan Toshiba ti se radujes velikim sapurinama a ne prinosu.
ako ideš 1000kg pola pola dobro ali 500kg kad i koje formulacije i drugih 500 kada i koja formulacija shvatili smo samo da je veštak u pitanjugalki je napisao(la):sto se tice djubrenja ja idem 1000 kg na hektar pola pola na njive koje nisu djubrene sa stajnjakom
Krajisnik je napisao(la):Pozdrav svima evo i mene posle kraceg odsustva.Naime imao bih i ja sta da pitam a i sta da kazem iz mog iskustva sa ZP hibridom 677.