Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Atila,Attila M. je napisao(la):Ljudi, nemojmo kvariti temu.
NorthNorth ARMY je napisao(la):Ljudi dajem vam toplu preporuku da sejete Pioneer,imaju najbolja semena posebno doradjena od kad ga je preuzeo nas cika Miskovic mnogo su napredovali,ima onih koji hoce da priznaju samo ih je malo svi se stide takvih rezultata,za iducu godinu se ocekuje jos bolje.
Ama kakvo kvarenje teme covek trazi savet ja mu zelim najboljerasa02 je napisao(la):@rabadzija
Koliko sam mogao da shvatim,Ti namerno kvaris temu?Zar ne vidis da je tema o ZP hibridima?Kakav kermes,ko to jos seje?
North,North ARMY je napisao(la):Dajev svim clanovima najtopliji savet da pre no sto pocnu da kude ZP izadju na neku oglednu njivu pa ce videti kakvi su to sad hibridi,samo reci hvale.
Sam sam rekao da pre no sto smo trebali da ih sejemo prvi put cale je bio skeptik u 3 ... ali se odusevio,svi ti prinosi koje ste vi postigli kermesima je postigao Rasa02 na svojoj njivi a ja sam video proizvodne uslove i u opste nisu napucani.
E dobro si me nasmejaoNorth ARMY je napisao(la):Ljudi dajem vam toplu preporuku da sejete Pioneer,imaju najbolja semena posebno doradjena od kad ga je preuzeo nas cika Miskovic mnogo su napredovali,ima onih koji hoce da priznaju samo ih je malo svi se stide takvih rezultata,za iducu godinu se ocekuje jos bolje.
Ispitaj klijavostmilos04 je napisao(la):mogu kupiti zaostalo zp seme od ovogodisnje setve dali moze doci do problema u klijavosti ili necemu drugom a inace upitanju je 677
Ipak prvo proveri da nije već bilo prepakivano.Nemoj da kupiš seme iz 2008.milos04 je napisao(la):mogu kupiti zaostalo zp seme od ovogodisnje setve dali moze doci do problema u klijavosti ili necemu drugom a inace upitanju je 677
Odakle Vam ova informacija ??savato je napisao(la):Ako je tretirano Imidorom i ima klijavost ispod 92,93 nemoj ni slucajno!!!
Koje godine je bilo ocenjivanje,da li imate neki link ka tom "ocenjivanju" i da li se govori o americkom pioniru ili cika Mikijevom.Peet je napisao(la):Na bilo koju grupu da gledamo smesno je pricati o razlici izmedju ZP i Pioneeru. Pioneer 10 ocena ZP 4 do 5. Hvala to je moje misljenje i garant svih ostalih koji seju od 40 kj. na vise.