ZP hibridi, prinos za ponos

Koji ZP hibrid planirate da sejete ove godine najvise?

• Ukupno glasača
    427
Od zp hibrida konkretno u mom selu najbolje se pokazao zp704. Prinos zagarantovan svake godine dokazao se i u susi i u kisi decenijama, stoka ga najbolje jede, svi ostali zp hibridi ne mogu da se porede sanjim...
666 sejao sam jedne godine i nikad vise.

Malopre sam bio u poljoapoteci zp704- 3900din, popeli su cenu za celu hiljadarku u odnosu na proslu godinu. Tako da sam u dilemi da li da kupim ili da kupim neki strani hibrid...

@slavisa2
Pravi izbor:bravo:
@joks
Imas na sajtu broj prodavnice pa ako želiš taj hibrid možeš ga poručiti brzom poštom.

@joks
Imas na sajtu broj prodavnice pa ako želiš taj hibrid možeš ga poručiti brzom poštom.[/QUOTE]

Hvala Raso, znam da mogu da narucim sa instituta. Prosle godine sam narucivao tako ZP505. Ali mi se tako cena dosta povecava, jer je cena u institutu veca nego kod maloprodavaca i plus postarina.

Danas kupio ZP 434 cena 4164,00 za vrecu 25000sj!Jedino sto nemaju zaprasen pa cu opet morati sam da ga zaprasujem::jako_besan::

Danas kupljeni zp hibridi 427, 560, 606, 666, svi tretirani insekticidom, cena 4455din. 25000 zrna. Frakcija 8-11,5mm, dosta krupno seme, 8,5-9,5kg setvena.

Odlican izbor! Cena po meni jaka, ali svi hibridi su poskupeli drasticno. Jedino NS jos ima "solidnu" cenu.

Danas kupljeni zp hibridi 427, 560, 606, 666, svi tretirani insekticidom, cena 4455din. 25000 zrna. Frakcija 8-11,5mm, dosta krupno seme, 8,5-9,5kg setvena.

ja sam prosle godine tretiran 434 platio / 3170
a NEtretiran 341 / 2760 din
ako i ova godina opali susha kako izgleda od samog pocetka NA'EBASMO skroz
ove cene nemaju veze sa logikom,trzistem,ni sa cim OVO JE CIST LOPOVLUK !!!!!!!!!!!

Verovatno ću ove godine preskoćiti ZP baš iz razloga cene a godinama je kod mene bio zastupljen na 70% površina koje sam sejao.

Nazad
Vrh