prnjavor3
Član
danas uzet 560- 606 tretirano ,cijena 41e za 25000 zrna
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Prošle godine na parcelama koje su redovno dobijale kišu 434 je bio za ne poverovati.Klipovi kao bukove fatljike.
Šta je sad pa ta bukova fatljika?
Jedva stane u "loznicu" koja je zakačena za "brenu"....
ma ne imam 10 njiva,na svakoj razlicito jer su i njive razlicite a i negdje nemam struju na njivi pa ne mogu navodnjavatiMisliš, jedan do drugog više vrsta, bez obzira što će vegetacija da se pomeša?
To i ja planiram.
Danas kupio 434 i 606 (tretiran) i bi bilo to za ovu godinu od domaćih hibrida. Ta dva, koliko čitam ovaj forum su se najbolje pokazala u prošloj godini. NS bih ove godine izbacio zbog lošeg iskustva sa 6030 (onaj nahvaljeni) Inače sve berem pa ću verovatno ubaciti i neki od stranih u nekoj fao 500 grupi pa da imam obezbeđeno i za tu grupu zrenja i to bi bilo to. Ako jedna kiksne, bar će ostale dve grupe zrenja biti donekle obezbeđene. Prijatno me iznenadio 606 prošle godine jer do tada nismo sejali ZP hibride i zato ga i ove godine sejem. Hoću da imam ove godine koliko-toliko izvestan rod pa zato "šaram" sa fao grupama zrenja.