@Gagi84 navedeni su razlozi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
@Gagi84 navedeni su razlozi.
Severni, sinak, tema su ZP hibridi, a pitanje sam postavio rasa02 ne tebi?Na pitanje o mojoj inteligenciji necu odgovoriti ali ti svoju dovodis u ozbiljan problem ako na ovakav nacin i ovakvo pitanje postavis na ovom forumu.Mislim da nisi najbolje razumeo sustinu mojih prethodnih postova, pa ti ne zameram, nimalo!Izvinjavam se za off.Uz duzno postovanje, ali koja Vasa inteligencija?
Institut je do prosle godine kupovao svu proizvedenu semensku robu, ali znamo kakva je bila 2012-ta katastrofalno losa I zafalilo je semena tj. nije im isporucena planirana kolicina semena. Kasnije su se dogovorili sa proizvodjacima da se naprave ugovorne kvote o minimalnoj kolicini semena koje moraju predati institutu, pa su proizvodjaci podigli cene kukuruza.
ZP427 je hibrid najnovije generacije ZP hibrida,potpuno nova genetika,nije naslednik hibrida ZP434 jedino što ih povezuje je ista FAO grupa zrenja 400.