Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Šasije i doba ili šasije i podbubnja-korpe?Funkcija im je da ne dozvoljava ulazak mase između šasije i doba.![]()
Sudeci samo po ovim slikama imaces ti dosta posla.Oko kombajna u celosti.[/URL][/IMG]Kako i zasto...i jel on ide bocno na ove dve rupice sto se vide ispred bubnja?Uzeo sam ga sad pre novu godinu,tako da nisam radio.![]()
- - - - - - - - - -
[/URL][/IMG]Na ovoj slici ova gumena zavesa kada se usrafi na grlo kako ce od nje uspeti bio sta da poispada,tj gde ce da ispada,ne znam da li mislimo na isto?![]()
Kako sam i napisao između šasije i doba.Podbubanj(korpa) ide u nastavak toj vinkli kako se i vidi na slikama.Šasije i doba ili šasije i podbubnja-korpe?
[/URL][/IMG]Ja sam uz korpu dobio samo ovaj lim sa gumom koji ide sa zadnje strane korpe tj prema slamotresima,sto znaci da mi ipak fali taj skupljac?,a te vinkle to mogu i sam da napravim kad sad vec znam cemu sluze hvala.![]()
Neizgleda lose ovako na slici i cena je po meni OK!Jedno pitanje u vezi univerzala.Kako vam se cini ovaj oglas zvao sam coveka kaze da je kombaj u odlicnom stanju.Prijatan covek,mislim da je korektan i da ne laze.Prekosutra krecem da kupim ombaj pa sada poludeh od zvanja-da je solidan i da nije skup.Znaci on kaze heder 3.8 ne trosi ulje sredjen limarisjki do svake tacke sve izmenjano i garantje za ovaj kombaj.Kaze da pali kao mina na akumulator od rakovice 74 ampera.Ne dimi kao neki,radi tiho.Moze za 2900 evra sta vi mislite cenjeni sude
http://www.mojauto.rs/polovni-poljoprivredna/1443614_Zmaj_univerzal_1979_god
Podbubanj(korpa) ide u nastavak toj vinkli kako se i vidi na slikama.