Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da li neko zna gde mogu da nadjem remenicu koja ide na hidraulicnu pumpu za zmaja 133,135,i ako neko zna tacne dimenzije,treba mi hitnooooo...
Jesi zvao Mrkija iz sela Trupale kod Nisa?Da li neko zna gde mogu da nadjem remenicu koja ide na hidraulicnu pumpu za zmaja 133,135,i ako neko zna tacne dimenzije,treba mi hitnooooo...
Upravo tako!Evo jedan banalan primer,sigurno svako od vas ima bar jedan elektro motor na nekoj masini,razmislite kada ste menjali i dali uopste nekad podmazivali te lezajeve?Pa sto ne crknu...hoce naravno ali kada mu zaista dodje vreme,a to sto neki otvaraju zatvoren ZZ ili 2RS lezaj i dodatno pune mascu jer misle da fabrika skrtari time skrate vek lezaja za najmanje duplo.Svakodnevnim podmazivanjem možete da dobijete kontra efekat.
Na to sam mislio.Znaci spolja 45 cm,a unutrasnja rupa?I koliko je razmak izmedju srafova dijagonalno da li znas??Ako si mislio na ventilator hladnjaka on je 455mm.
Hvala puno Glackop.Sredisna rupa je 40mm,a osovinski dijagonalni razmak medju srafove 65mm.
Ma serem se na inzinjera i tehnologiju ko je izmislio zatvoren lezaj koji se ne podmazuje,necu da mi traje 15 god ocu da ga mazem nije mi tesko.Cak sam na kompjiteru skinuo kuler povadio gumice i stavio masti komp radi ne cije se