Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Šasije i doba ili šasije i podbubnja-korpe?Funkcija im je da ne dozvoljava ulazak mase između šasije i doba.
Sudeci samo po ovim slikama imaces ti dosta posla.Oko kombajna u celosti.[/URL][/IMG]Kako i zasto...i jel on ide bocno na ove dve rupice sto se vide ispred bubnja?Uzeo sam ga sad pre novu godinu,tako da nisam radio.
- - - - - - - - - -
[/URL][/IMG]Na ovoj slici ova gumena zavesa kada se usrafi na grlo kako ce od nje uspeti bio sta da poispada,tj gde ce da ispada,ne znam da li mislimo na isto?
Kako sam i napisao između šasije i doba.Podbubanj(korpa) ide u nastavak toj vinkli kako se i vidi na slikama.Šasije i doba ili šasije i podbubnja-korpe?
[/URL][/IMG]Ja sam uz korpu dobio samo ovaj lim sa gumom koji ide sa zadnje strane korpe tj prema slamotresima,sto znaci da mi ipak fali taj skupljac?,a te vinkle to mogu i sam da napravim kad sad vec znam cemu sluze hvala.
Neizgleda lose ovako na slici i cena je po meni OK!Jedno pitanje u vezi univerzala.Kako vam se cini ovaj oglas zvao sam coveka kaze da je kombaj u odlicnom stanju.Prijatan covek,mislim da je korektan i da ne laze.Prekosutra krecem da kupim ombaj pa sada poludeh od zvanja-da je solidan i da nije skup.Znaci on kaze heder 3.8 ne trosi ulje sredjen limarisjki do svake tacke sve izmenjano i garantje za ovaj kombaj.Kaze da pali kao mina na akumulator od rakovice 74 ampera.Ne dimi kao neki,radi tiho.Moze za 2900 evra sta vi mislite cenjeni sude
http://www.mojauto.rs/polovni-poljoprivredna/1443614_Zmaj_univerzal_1979_god
Podbubanj(korpa) ide u nastavak toj vinkli kako se i vidi na slikama.