Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kupis 2 g.kociona cilindra od zastave 101-jugica =3000din. Napravis nosac stavis ih jedan pored drugog tako da svakom pedalom bodes po jedan cilindar, a kocis sa obe pedale istovremeno, ima da radi kao sunce. Ono dole sve ostavis kako jeste.kako da odradim kocnice na 142? par puta smo vec namestali one njene i nisu bas nesto. znam da su neki odradili sa diskovima od auta na poluosovini. ako imate neki predlog, da cujem.
Dao sam ti odgovor za to, znaci bez diskova.Ono dole sve ostavis kako jeste.
ajde i to da cujem..Zar nije bolje i jednostavnije sa zetorovim cilindrima 1300 din kom.
Mislim da je to za automobile malo bolje napravljeno.Zar nije bolje i jednostavnije sa zetorovim cilindrima 1300 din kom.
ja sam stavio sa zetora i radi perfektno vec 6 godinaJa sam nešto razmišljao...
moguće je da 142 nema jaku kočnicu zbog nemogućstva da se ostvari dovoljan pritisak u radnom kočionom cilindru jer je i glavni cilindar istog prečnika...
Da su kočione lamele većeg prečnika moguće je da bi on kočio dobro i sa ovim cilindrima al tu se ne može ništa menjati...
Sa glavnim cilindrom manjeg prečnika npr. 22mm a dovoljnom zapreminom mislim da bi imali bolje kočenje
Naravno ovo je samo moja pretpostavka,nisam još isprobao jer su mi glavni cilindri još dobri al kad budu za menjanje pokušaću da ubacim od zetora 22,2mm ...