Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Spajki je napisao(la):Zmaju,sta je sa slika zaista tvoje posto ti je slika imt-a u profilu slikana kod Sukura u Beceju...
Prosvetli nas malo u vezi tog zmaja 151...
Evo obecanih slika !zorancile je napisao(la):Koliko je dugačak taj kaiš u odnosu na slamotres? Pola slamotresa? Donji kraj treba da mu bude na početku slamotresa?

jer rotor secke klateci ili stabilni? 125cm?gogi666 je napisao(la):Pomoc prijatelja!!!
Nasao sam secku za slamu od 162! ( 400e mada se nadam jos malo manje )
Ima li ko iskustva i koju preporuku kako bih je ugradio na 171!?
U Beceju ima nov rotor sa klatecim nozevima za Z142 a cena mu je 400 evra, kod mene cu montirati secku sa fiksnim nozevima uz neke prepravke na rotoru, bice slike u odgovarajucoj temi.gogi666 je napisao(la):Pa od 162, a oni imaju koliko ja znam isto 5 slamotresa!
Sve i da nije klateci dalo bi se to prepraviti!
Mogu da vrsim i proso i uljanu repicu sto sam vec i ucinio pa iz iskustva govorim . Probaj i videces da je tako,samo stavi 60x60cm a mozes i malo vece jer kod praznjena ne utice nista eventualno koju sekundu vise ,i kod mene izlaz blago krivo nagore gleda .mityoo je napisao(la):@ mihalyocska
I sa tom gumom u bunkeru možeš da vršiš sa zatvorenom trubom(u transportnom položaju)?

tako je ljudi verujem da 90posto ljudi dobiju il kupuju te novine 
sta tu ima da se gusi? jedino ako je zakorovljeno,dzordz je napisao(la):aj stvarno vozaci 142-ki koliko na sat idete u solidnom zitu i soji?hvala unapred posto ja ove godine nisam mogao da krenem vise od 3 km na sat a da se ne zagusi
Pa dovoljno je 3 km na sat ako je solidno zito(30 meteri po lancu) ako je ispod tog prinosa onda skoro pun varijator.dzordz je napisao(la):aj stvarno vozaci 142-ki koliko na sat idete u solidnom zitu i soji?hvala unapred posto ja ove godine nisam mogao da krenem vise od 3 km na sat a da se ne zagusi
miroslav k je napisao(la):sta tu ima da se gusi? jedino ako je zakorovljeno,dzordz je napisao(la):aj stvarno vozaci 142-ki koliko na sat idete u solidnom zitu i soji?hvala unapred posto ja ove godine nisam mogao da krenem vise od 3 km na sat a da se ne zagusi
P.S. u zitu 3-4km, a u soji moze i 5-6 ako je ravno i soja normalno zrela i bez korova
[/5-6 km u soji ali meni su izgleda jako pojedene one prečage sto vrše masu u dobu pa i u jako čistoj soji nisam mogao brže od 3,5 jel su te prečage problem ili staquote]