Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Spajki je napisao(la):Zmaju,sta je sa slika zaista tvoje posto ti je slika imt-a u profilu slikana kod Sukura u Beceju...
Prosvetli nas malo u vezi tog zmaja 151...
Evo obecanih slika !zorancile je napisao(la):Koliko je dugačak taj kaiš u odnosu na slamotres? Pola slamotresa? Donji kraj treba da mu bude na početku slamotresa?
jer rotor secke klateci ili stabilni? 125cm?gogi666 je napisao(la):Pomoc prijatelja!!!
Nasao sam secku za slamu od 162! ( 400e mada se nadam jos malo manje )
Ima li ko iskustva i koju preporuku kako bih je ugradio na 171!?
U Beceju ima nov rotor sa klatecim nozevima za Z142 a cena mu je 400 evra, kod mene cu montirati secku sa fiksnim nozevima uz neke prepravke na rotoru, bice slike u odgovarajucoj temi.gogi666 je napisao(la):Pa od 162, a oni imaju koliko ja znam isto 5 slamotresa!
Sve i da nije klateci dalo bi se to prepraviti!
Mogu da vrsim i proso i uljanu repicu sto sam vec i ucinio pa iz iskustva govorim . Probaj i videces da je tako,samo stavi 60x60cm a mozes i malo vece jer kod praznjena ne utice nista eventualno koju sekundu vise ,i kod mene izlaz blago krivo nagore gleda .mityoo je napisao(la):@ mihalyocska
I sa tom gumom u bunkeru možeš da vršiš sa zatvorenom trubom(u transportnom položaju)?
sta tu ima da se gusi? jedino ako je zakorovljeno,dzordz je napisao(la):aj stvarno vozaci 142-ki koliko na sat idete u solidnom zitu i soji?hvala unapred posto ja ove godine nisam mogao da krenem vise od 3 km na sat a da se ne zagusi
Pa dovoljno je 3 km na sat ako je solidno zito(30 meteri po lancu) ako je ispod tog prinosa onda skoro pun varijator.dzordz je napisao(la):aj stvarno vozaci 142-ki koliko na sat idete u solidnom zitu i soji?hvala unapred posto ja ove godine nisam mogao da krenem vise od 3 km na sat a da se ne zagusi
miroslav k je napisao(la):sta tu ima da se gusi? jedino ako je zakorovljeno,dzordz je napisao(la):aj stvarno vozaci 142-ki koliko na sat idete u solidnom zitu i soji?hvala unapred posto ja ove godine nisam mogao da krenem vise od 3 km na sat a da se ne zagusi
P.S. u zitu 3-4km, a u soji moze i 5-6 ako je ravno i soja normalno zrela i bez korova
[/5-6 km u soji ali meni su izgleda jako pojedene one prečage sto vrše masu u dobu pa i u jako čistoj soji nisam mogao brže od 3,5 jel su te prečage problem ili staquote]