Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
nešto mi je malo 7 mmduja je napisao(la):oko 7 milimetara iprvih 100 jutara imas problem sa lomom zrna a sto se tice brzine kretanja 4.5 5 km na h
komsija to ti dodje isto, malo vise platis 143, izgleda lepse bolja kabina, kvalitet malo losiji, a 142 po meni je malo jednostavniji. a sto se kvaliteta delova tice najbolji je Z-141 ako ga nadjes ocuvanog negde. toliko od mene a sad tvoje tvoj izborPG Krnac je napisao(la):planiram da kupim kombaj na prolece pa se dvoumim izmedju 143 i 142! Neznam koji je bolji! Pomagajte. Hvala unapred
Naravno da ima.... i moj 142 ima metalne letve na vitlu...Bobo je napisao(la):Ma koji 142 ima metalne letve na vitlu? To nisam vidio ni na jednom 142, cak ni na RM modelima.
Sto se lule tice, postoji 141RM na kojem je lula za kipanje produzena kao na 142 i mislim da taj ima i grijanje. Samo ne znam koje godiste je 142 prva serija, a koje godiste je 141RM, vjerovatno se "preklapaju" jer je 141RM i obican 142 jedan te isti kombajn, kao 132RM i 133 obican...
Samo ne znam jel 141 ima podesivo donje sito il ima fiksna sita kao mali zmajevi?