Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
napred plava a nazad zuta,prava kombinacija :-Dmeshter je napisao(la):Najvise mi se svidja plava rotacija, uvek imas prvenstvo na raskrsnici![]()
taj kombajn je radio oko 60 ha zita godisnji dok se nije sejala soja,i jako puno je krunio kukuruze,a sad vec slabo uradim oko 25 ha zita e nesto malo vise soje i to je to.kombajn u extra stanju,al je mator,i kad uradim za dan 12,13 jutara zita onda sam zadovoljangalki je napisao(la):@Robici svaka cast za univerzala dobro izgleda![]()
Moj ce biti na prodaju ali neznam kad ja imam mercedes om352 135 ks.Jos uvek radiMILOS90 je napisao(la):treba mi motor za kombajn, da ubacim u zmaja 143 i da izbacim govno od rakovicinog motora koji nije ni zasta? neka mi posalje u inbox ko ima motor da proda(mercedes,perkins,dajc)msm treba mi da je u dobrom stanju od 130 do 150 konja....?![]()
prednje tockove i zadnji komplet trap od classa,kabina od zmaja,prosiren bunker,secka od klasa,i komlet keper od neznam kojeg zmaja.dobri su,samo sto su jako spori.ovaj kombajn malo brzi posto ima vece tockove.abro je napisao(la):@robici
Sa slike zmajčeka čini mi se da nema svoje original prednje gume, dali sam u pravu?
Inače jako,jako dobri kombajni, imao sam ga. Ima par boljiki ali kvalitet vršenja.