Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
napred plava a nazad zuta,prava kombinacija :-Dmeshter je napisao(la):Najvise mi se svidja plava rotacija, uvek imas prvenstvo na raskrsnici
taj kombajn je radio oko 60 ha zita godisnji dok se nije sejala soja,i jako puno je krunio kukuruze,a sad vec slabo uradim oko 25 ha zita e nesto malo vise soje i to je to.kombajn u extra stanju,al je mator,i kad uradim za dan 12,13 jutara zita onda sam zadovoljan mali je kapacitet a zita ima po jutru od 30 do 35 meteri,a to je za univerzal malo puno.bice na prodaju taj kombajn posle sezone soje,ocu da uzmem djuru djakovica mk770.galki je napisao(la):@Robici svaka cast za univerzala dobro izgleda
Moj ce biti na prodaju ali neznam kad ja imam mercedes om352 135 ks.Jos uvek radiMILOS90 je napisao(la):treba mi motor za kombajn, da ubacim u zmaja 143 i da izbacim govno od rakovicinog motora koji nije ni zasta? neka mi posalje u inbox ko ima motor da proda(mercedes,perkins,dajc)msm treba mi da je u dobrom stanju od 130 do 150 konja....?
prednje tockove i zadnji komplet trap od classa,kabina od zmaja,prosiren bunker,secka od klasa,i komlet keper od neznam kojeg zmaja.dobri su,samo sto su jako spori.ovaj kombajn malo brzi posto ima vece tockove.abro je napisao(la):@robici
Sa slike zmajčeka čini mi se da nema svoje original prednje gume, dali sam u pravu?
Inače jako,jako dobri kombajni, imao sam ga. Ima par boljiki ali kvalitet vršenja .