zzivica
Član
da li neko ima polovnu osovinu od vetra za univerzala da mi proda?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
MONTOYA je napisao(la):što nisi sredinu napravio višlju,ne zadržava se voda na poklopcima a i lepše je
Niko. Kratko traje bilo ko da uradi. Pogotovo ako treba da nanosi metal na kućište, onda kad počne da se kruni imaćeš muke sa razvodnikom... najbolje da kupiš novu.zzivica je napisao(la):ofarbaj lim
treba da remontujem uljanu pumpu hidraulike pa me interesuje ko radi najbolje?
po meni je njbolji mikron iz čačka i sve moze da se zavrsi brzom postom a dobijas i garanciju. 032/367-379, 063/659-624 www.mikron-seki.rszzivica je napisao(la):ofarbaj lim
treba da remontujem uljanu pumpu hidraulike pa me interesuje ko radi najbolje?
jesi siguranZeka je napisao(la):Ljudi jel STE SPREMNI
Ako je petoletkina pumpa najbolje ce je remontovati petoletka, ja sam dao stari orbitrol plus pola cene novog i dobio fabricki remontovan u PPT i garanciju godinu danazzivica je napisao(la):treba da remontujem uljanu pumpu hidraulike pa me interesuje ko radi najbolje?
meshter je napisao(la):Lep zmaj 142 sa resenjima za ojacanje zadnjeg dela za secku i povecanim bunkerom, slika je sa naslovne strane najnovijeg poljoprivrednika. Ovo je na sajtu poljoprivrednika u slabijoj rezoluciji http://www.poljoprivrednik.net/poljo_novi_broj.php ovde sam skenirao u vecoj rezoluciji.