Pozdrav drugari ,
Evo i ja malo da se javim, zamenio sam onu spiralu u binkeru na 133, i sad izbacuje kao lud.
Inace za malo sam hteo da vas pitam kako da izbijem onaj ležaj do vetra, najebao sam.
Majstor Milivoje je napravio bas kako valja
Inace citao sam ovde keko neko ima problema sa paljenjem, ovaj je upalio kao ZMAJ, na prvi ključ.
Alternator sam popravio malo su mu samo crkli lezajevi i jos po nesto i sad je masina komplet.
Nista vide nisam imao da popravljam, jedino sto je bas malo posla ove godine ima malo žita a puno masina, pa ima mnogo šetnje, jer malo selo pa svako hoce sa razlicitim da vrse, jebi ga.
Kad smo ga kupili 86 nije bio nijedan u selu , tako da je svako jutro bilo po 20 ljudi u dvoristu da vide kad ce njihov red.
Neko je pitao za menjače, monječ radi kao sat svuda u blatu i na brdu, kod nas ima i brda pa smo ranijih godina radili i tamo, da vidite gde smo izlazili sve.
Jedino smo pre neku godinu zamenili obe remenice za vucni jer smo imali problema . Stalno su palile kais jer se osovina pojela pa su oni tanjiri imali luft, ili da kazem da su se trkale.