ZMAJ kombajni

Nas na ovom adapteru zeza samo sečka, skoro svaki dan neke njake aa njom...
To je predhodni vlasnik sam pravio, nije loše smišljena, ali izgleda da negde trpi opterećenje...

Sto se tiče stranog adaptera, nije nemoguće misija, al trenutno nerazmišljamo o tome...
I ja imam problem sa tarupom, nema mesta za španer lanca. Danas je pukla osovina tarupa, lanac spao i otkinuo deo remenice kaiša koji pokreće oklagije. Veliki lančanik tarupa je oštećen, iako je stavljen nov pre tri dana. Mislim da ćemo raditi bez tarupa.
Problem sa dizanjem hedera ne bi bio popravljen da nije bilo velikog majstora @Dobrinčan koji je davao stručne savete, odavao svoje male tajne i šarafao kombajn.

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
 
Mora taj lanac da ima 2 drvena spanera dugacka pola metra bar,jedan spaner dole samo da seta lanac po njemu,sa urezanim kanalom naravno da ga drzi na pravac lanacanika uvek,a gore isti takav ,ali da spanuje lanac.I sa dva ovakva spanera lanac je miran ko bubica,nema da spada ili sta ja znam ,preskace ,naskace na lancanik...
pukao lanac na spojki,pa se podmotao pod gornji lanac,a ima lančanik kao španer do hedera a nazad je dole drvo a gore plastika kao španer ali samo blago nategnuta da da umiri lanac.
 
Kvalitet lanaca je ubi Bože.Ako se kupuje lanac od 3/4 treba tražiti ojačani H lanac jer trpi mnogo više opterećenja od klasičnih ojačanih i ne ojačanih lanaca.Skuplji jeste ali je best buy.
 
Ja spojku nemam na taj lanac,koristim sa onih transporterskih lanaca osovinicu koja je nesto duza,tj sira od sirine lanca,na licu mesta je cekicem rasirim i lanac je spojen,nema spojke,mnogo sigurnije.Kad skidam lanac ,brusilicom skinem 1-2mm od te osovinice i izvucem je i lanac se raskaci.
 
Gde naći šrafove sa pričvršćivanje zamajca? S46 motor je u pitanju.

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
 
Јуче машина пуштена у рад примеси 1%-лом 4%-дефект2%.....Кареа мф што ми је радила пре десет дана исти кукуруз иста њива остевљено баш за пробу Змаја.Примеси 1,1,%-лом 5,10 -дефект 2,0%....
 
Sad gledao u upustvu,pise nepuna 3km/h druga bez varijatora,pa reko da pitam iskustva drugih ,meni ne radi taj km/h sat...Ali mi se nekako poklapa sto pise u upustvu,jer druga bez varijatora mi je nesto sporija od prve pun varijator,i tako isto pise u upustvu za koriscenje...
 
Nazad
Vrh