jbrtka
Član
Zlatko je umro prosle godine...jedino Jovica.Pokušaj da nađeš stare polovne osovine jer od ovih novih možeš samo šećer da dobiješ.Ima kod Zlatka u Jarkovcu novih originalnih, mislim da mi je rekao 250 e komad.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Zlatko je umro prosle godine...jedino Jovica.Pokušaj da nađeš stare polovne osovine jer od ovih novih možeš samo šećer da dobiješ.Ima kod Zlatka u Jarkovcu novih originalnih, mislim da mi je rekao 250 e komad.
Колико јутара годишње уради са тим комбајном?
Brašo samo da ga ponoviš sa nekim čestitim adapterom.
Razvodnik. Prespoji cevi da podiže heder sa nekom drugom ručicom, npr slobodna je od vitla, i verovatno da će dizati. Doduše trebalo bi krenuti od merenja pritiska.... ali nekako po tvom opisu bih rekao da je razvodnik. Moje mišljenje.Sta moze biti problem kod drugara na z 142,odjednom ne moze da podigne kukuruzni adapter. Tj po klipovima krene da ga dize nekih 5-10 cm i cim on pusti rucicu za podizanje adapter momentalno padne o zemlju? Onaj regulator pritiska smo i odvijali i zavijali nista se promenilo nije.
Mora taj lanac da ima 2 drvena spanera dugacka pola metra bar,jedan spaner dole samo da seta lanac po njemu,sa urezanim kanalom naravno da ga drzi na pravac lanacanika uvek,a gore isti takav ,ali da spanuje lanac.I sa dva ovakva spanera lanac je miran ko bubica,nema da spada ili sta ja znam ,preskace ,naskace na lancanik...Ja baš ove god nemam sreće ,spao lanac i iskrivio osovinu pogona uvlačnog kanala.