Pokušaj da nađeš stare polovne osovine jer od ovih novih možeš samo šećer da dobiješ.Ima kod Zlatka u Jarkovcu novih originalnih, mislim da mi je rekao 250 e komad.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ali to onda vise nije Zmaj 141-142 to je frankenstajn.Fino dodji da ti ja prodam 161 i da vidis kako sa 6 redi u 10t/ha ide 6km/h,a probao sam i 8km/h ali ja ne mogu da sedim u njemu previse mi skace po njivi,a sto se tice zmajevog adaptera on moze do 8km/h bez problema da guta i da radi,6km/h mu je savrseno kako 6-toredni isto tako i 4-tvoredni.Komsija je na njegovoj 161-ci imao 4-tvoredni adapter i on je uvek terao 6-6,5km/h,ja ne ja teram maximalno oko 6km/h meni najvise odgovara 4,5km/h do 5km/h.Druze moze i brze, nije svaka njiva 10t/h a sve ispod toga moze ici 6km/.h i brze
al treba jaci motor i bolji adapter, podrazumeva se zreo kukuruz i stabljika
Ako budem menjao kombajn onda ce biti nesto malo udobnijeAli to onda vise nije Zmaj 141-142 to je frankenstajn.Fino dodji da ti ja prodam 161 i da vidis kako sa 6 redi u 10t/ha ide 6km/h,a probao sam i 8km/h ali ja ne mogu da sedim u njemu previse mi skace po njivi,a sto se tice zmajevog adaptera on moze do 8km/h bez problema da guta i da radi,6km/h mu je savrseno kako 6-toredni isto tako i 4-tvoredni.Komsija je na njegovoj 161-ci imao 4-tvoredni adapter i on je uvek terao 6-6,5km/h,ja ne ja teram maximalno oko 6km/h meni najvise odgovara 4,5km/h do 5km/h.
bobo, koliki su prosecni prinosi kod vas?