Dalibor RK
Član
Šta je bio problem da je izdala brzo? Jesi stavio ispred nje mali filter da ne uleti nešto prljavo u nju iz rezervoara.?Imao sam je na 577, kupljena kod Dalibora.Nije dugo trajala, izdala je brzo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Šta je bio problem da je izdala brzo? Jesi stavio ispred nje mali filter da ne uleti nešto prljavo u nju iz rezervoara.?Imao sam je na 577, kupljena kod Dalibora.Nije dugo trajala, izdala je brzo.
Te jeftine uzimam radi stalno i vraca na preliv, tako rade i na novim savremenim masinama.Jel treba neki senzor pritiska da je gasi kad nabije pritisak recimo na kontaktu? Nisam nikad radio sa time

. Ја могу само да узмем већи чекић кад не иде
.

pa 1000e

Mislim da ti konstatacijs nije na mestu, jer ako procitas malo temu u nazad, videces da sam upravo slusao savete na forumu i to je bio uvek tako.Izgleda da kolega Marko nikome ne veruje,Ipak treba ići linijom manjeg otpora.Svi smo uglavnom pisali o AC pumpi,rezervoaru (da se ispere a ne da se seče) i sam dovod goriva.Ali pošto čašica nije puna,problem je u njoj.
Imaš vazduha u čašici i to ostaviš kao zadnju stavku.Ali tvoj traktor,možeš raditi kako hoćeš.U potpunosti se slažem.Po meni kupi novu AC pumpu.Ipak to nije tolika stavka ako problem nije u rezervoaru u šta sumnjam jer imaš vazduha u čaši