Dalibor RK
Član
Šta je bio problem da je izdala brzo? Jesi stavio ispred nje mali filter da ne uleti nešto prljavo u nju iz rezervoara.?Imao sam je na 577, kupljena kod Dalibora.Nije dugo trajala, izdala je brzo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Šta je bio problem da je izdala brzo? Jesi stavio ispred nje mali filter da ne uleti nešto prljavo u nju iz rezervoara.?Imao sam je na 577, kupljena kod Dalibora.Nije dugo trajala, izdala je brzo.
Te jeftine uzimam radi stalno i vraca na preliv, tako rade i na novim savremenim masinama.Jel treba neki senzor pritiska da je gasi kad nabije pritisak recimo na kontaktu? Nisam nikad radio sa time
Mislim da ti konstatacijs nije na mestu, jer ako procitas malo temu u nazad, videces da sam upravo slusao savete na forumu i to je bio uvek tako.Izgleda da kolega Marko nikome ne veruje,Ipak treba ići linijom manjeg otpora.Svi smo uglavnom pisali o AC pumpi,rezervoaru (da se ispere a ne da se seče) i sam dovod goriva.Ali pošto čašica nije puna,problem je u njoj.
Imaš vazduha u čašici i to ostaviš kao zadnju stavku.Ali tvoj traktor,možeš raditi kako hoćeš.U potpunosti se slažem.Po meni kupi novu AC pumpu.Ipak to nije tolika stavka ako problem nije u rezervoaru u šta sumnjam jer imaš vazduha u čaši