Puna skoro 900l + posuda za ispiranje skoro 1000l staje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Slažem se, a evo i primera. Baba Rajka se bori s ovim Frankenštajnom (metalogradnja Vrbas 1100lit, krila 15m polu Hardi polu diy)Sto moras puniti ?.Sipaj koliko moze traktor nositi.
Ne bi da je menjam, ako je neizvodljivo punu da je nosim onda necu je puniti ali neka jet tu, valjda ce neki veci traktor da je zameni u narednim godinama. Boze zdravlja!Ako mu bude mnogo možemo se menjati.Imam takvu istu samo sa buretom od 600l.
Ocu je pukla poluga u sred njive.sa pola vode u prskalici.a uvek vozi umereno-dal puna ili prazna.a pre nesto sam video Am1200 i jd 160 ks.tesko je naci balans.Po nekom pravilu prskalica bi trebala prazna da ide do njive pa tek onda da se puni i radi sa njom ali to koliko znam niko ne praktikuje.
Mora nositi samo natrpaj napred original 16 komada tegova i ne briniKupio sam prskalicu Agromehanika od 800 lit. Prazna tezi 400 kg pa se nadam da ce nositi 1200 kg ukupno.